Skip to content

Bilder från KVBS ungdomsavslutning 2010

1 mars 2008

Bilder: Per Steen

KVBS har haft avslutning med prisutdelning för sina ungdomsspelare. Alla spelare fick pris, från dom yngsta i Bandykul upp till det äldsta pojklaget. Supporterklubben i KVBS var på plats genom Christer ”Djulö” Andersson och delade ut priser till två spelare och en ledare. Spelarpriserna gick till Robin Hämälä i U20 och till Alexander Roos i U14 och ledarpriset fick Kent Nilsson. Ungdomskommitténs specialpris gick till dom tre spelarna i U13, David Bergkvist, Filip Grahn och Dennis Miulus, som bor i Oxelösund och har pendlat till träningar och matcher i Katrineholm under säsongen. 7 spelare tilldelades medaljen för att ha blivit ”Stor Grabb” inom KVBS Ungdomsbandy och det var Rasmus Plan, Victor Nilsson, Oskar Lundgren, Gustav Nilsson, Artöm Nikishov, Viktor Jonsson och Adam Svensson. Svenska Bandyförbundets guldmedaljer tilldelades 93/94-laget för sin serieseger i division 3. Populära prisutdelare under kvällen var A-lagsspelarna Erik Ågren och Anton Lloyd.