Skip to content

Nyheter

Ekonomisk medvind när KB summerade 23/24

27 juni 2024

Under tisdagen höll Katrineholm Bandy årsmöte på D11 Workspace i Katrineholm och där kunde föreningen bland annat redovisa ett synnerligen positivt ekonomiskt resultat.

Nytt upplägg för Bandyallsvenskan - så spelar KB

27 juni 2024

Den bandyallsvenska säsongen 2024/25 spelas med blott 15 lag. Det innebär att serien kommande säsong kommer att spelas enligt ett helt nytt upplägg.

Klart: Så ser A-lagets ledarstab ut i vinter

3 juni 2024

Nu står det klart hur ledarstaben bakom huvudtränare Jari Hyttinen kommer att se ut kommande säsong och det är kontinuitet i fokus.

Katrineholm Bandy kallar till årsmöte 2024

27 maj 2024

Katrineholm Värmbol BS kallar till årsmöte för att officiellt sätta punkt för verksamhetsåret 2023/24.

Martin Gustafsson lämnar Katrineholm Bandy

24 maj 2024

Efter elva år som kommunikationsansvarig i föreningen står det nu klart att Martin Gustafsson lämnar sina uppdrag i Katrineholm Bandy i samband med kommande årsmöte.

Klart: Linus Doktare tillbaka i moderklubben

19 maj 2024

Utflykten över länsgränsen blev bara ettårig. Nu står det klart att anfallsstjärnan Linus Doktare återvänder till moderklubben Katrineholm Bandy efter en säsong i Örebro SK.

Klart: Doktare stannar i ledarstaben

9 maj 2024

Det är inte bara spelarna på isen som börjar falla på plats i Katrineholm Bandys A-lagsbygge. Det gör även tränarstaben. Detta då det nu står klart att Thomaz Doktare fortsätter sitt uppdrag som assisterande tränare.

Klart: Gustav Danielsson återupptar karriären

6 maj 2024

Efter ett sabbatsår från bandyn på grund av militärtjänstgöring står det nu klart att 19-årige Gustav Danielsson återvänder till Katrineholm Bandy. Kontraktet sträcker sig över 1+1 år.

Klart: Olle Ekholm tillbaka i moderklubben

5 maj 2024

Katrineholm Bandy är glada att kunna välkomna 21-årige Olle Ekholm hem till moderklubben efter en säsong i Örebro SK.

Klart: Daniel Lehnbom återvänder till Katrineholm

3 maj 2024

Katrineholm Bandy förstärker ledarstaben runt A-laget med synnerligen välmeriterade Daniel Lehnbom, fd Eriksson, som därmed återvänder till Katrineholm 19 år efter att han spelade i staden.