Skip to content

2008-12-21 U15 Örebro 3-2

21 december 2008

Seger på bortaplan mot Örebro efter en härlig kämpamatch. I den första halvleken fungerar det defensiva spelet mycket bra och ÖSK skapar knappt en enda målchans. 1-0 ledningen i paus kunde ha varit något mål större där vi missar några frilägen och vi skulle haft en straff när Jesper fälls bryskt innanför straffområdet. Efter lite slarv i försvaret kvitterar ÖSK till 1-1 direkt i inledningen av andra halvlek, men vi återtar ledningen omgående när Robin är påpassligt är framme och gör sitt andra mål för dagen på pass från Anton J. Två minuter senare utökar vi till 3-1 efter ett frislagspass från Victor N till Nick som avslutar med skott i mål. Sedan släpper vi lite väl enkelt igenom en soloåkning till 3-2. Vi visar dock en härlig inställning resterande tiden av matchen och vinner helt rättvist matchen. Alla spelare får beröm för en härlig kämpainsats där hela laget jobbade tillsammans som var roligt att se från sidan av planen. Det tar vi med oss i fortsättningen.

1-0 3:e min - Robin på hörnretur
1-1 38.e min
2-1 41:a min - Robin igen på pass från Anton J
3-1 43:e min - Nick på frislagspass från Victor N
3-2 45:e min