Skip to content

2009-01-17 U15 Gustavsberg 2-4

18 januari 2009

Bortamatch mot Gustavsberg på en is som trots perfekt vinterväder med -4 grader nog är den sämsta som vi spelat på sedan vi börjat spela 11-manna. Knottrig och ojämn och mycket svårspelad. Vi är inte riktigt med från början de första 5 minuterna och släpper in två enkla mål. Därefter börjar vi ta tag i spelet och reducerar till 1-2 på straff genom Rasmus efter en genomåkning av Jesper som fälls bryskt i straffområdet. I den tjugonde minuten skjuter Jacob in kvitteringen till 2-2 på ett långskott utanför straffområdet. Resten av halvleken trycker vi på för en ledning men trots ett antal bra lägen så får vi inte in bollen bakom mållinjen. I pausen försöker vi ledare att ismaskinen inte ska åka ut och göra isen ojämn igen nu när isytan blivit uppåkt och tilljämnad, men utan framgång. I den andra halvleken går vi ut och fortsätter trycka på för en ledning, men istället släpper vi till ännu ett enkelt mål där en motståndare får dribbla igenom fem-sex KVBS spelare från hörnflaggan och ända in i mål. Vi fortsätter att jobba för en kvittering men skotten sitter utanför målramen och domsluten är inte riktigt med oss t.ex. när Jesper skär in från högerkanten och trycks ner precis framför straffpunkten och domaren blåser frislag..... Gustavsberg börjar spela tufft och ojust och visar dåligt uppträdande mot domare och motspelare. När det återstår 15 minuter blir det 2-4 på ett frislag men vi ger inte upp utan fortsätter att jobba men kan inte sätta pricken över iét utan matchen slutar med förlust.