Skip to content

2009-02-08 U15 Tillberga 12-1

8 februari 2009

Bortamatch i ABB-arena (skönt med inomhusmatch när det snöar ute) mot Tillberga och vi går ut heltaggade från början. 4-0 ledning redan efter 19 minuter efter mycket fint spel och bra skytte. Defensiven fungerar mycket bra och Henke i målet sätts inte på några större prov. Innan halvtidspausen gör vi två mål till och går till vila med 6-0 i ryggen. Andra halvlek fortsätter vi spela fin bandy med mycket skridskoåkning, släpper bollen till varandra och låter bollen göra jobbet. Vi har tålamod när vi har bollen och håller bollen inom laget, alla gör sitt jobb och ställer upp för varandra. Målen trillar in med jämna mellanrum och vi vinner till slut med 12-1. Plusbetyg till samtliga för en väl genomförd match.

1-0 (6) Nick (hörna)
2-0 (11) Rasmus (hörna)
3-0 (17) Rasmus (straff)
4-0 (19) Nick (hörna)
5-0 (23) Oskar, pass Anton J
6-0 (25) Oskar, Jesper och Oskar passar sig igenom
7-0 (38) Jesper, frislag från långt håll
8-0 (40) Jesper, pass Jacob