Skip to content

2009-02-14 U15 Örebro 3-2

15 februari 2009

I den första halvleken går vi ut och spelar som vi ska göra, alla gör sitt jobb i defensiven, vi skapar många chanser framåt och Henke i målet står helt sysslolös. Vi borde avgjort matchen i denna första halvlek med alla dom målchanser som vi skapar och halvtidsledningen på 3-0 skulle ha varit betydligt större. (Bl.a. Jesper friläge, Simon tätt utanför på tennis, Artöm över i fritt läge, Victor friläge.) Den andra halvleken blir raka motsatsen mot den första, vet inte vad det kan bero på men kanske går vi ut och tror att vinsten är klar och gör inte vårt jobb som vi ska göra. Vi släpper in Örebro onödigt i matchen, men vi vinner matchen med 3-2 och det var det viktigaste. Till seriefinalen mot Motala imorgon söndag tar vi med oss den första halvleken där vi visade vilket fint spel vi kan spela.

1-0 (5) Anton A
2-0 (29) Oskar, pass Artöm/Jacob
3-0 (34) Jesper, pass Sandra
3-1 (39)
3-2 (57)