Skip to content

Framgångar för U9 och U11 i Djulöbadets Camping Cup

8 mars 2009

Vi säger Grattis till våra U9- och U11-lag till framgångarna i vår egen turnering Djulöbadets Camping Cup. Bäst lyckades vårt yngsta lag U9 som tog sig ända fram till final. I finalen ställdes man mot GT76 Blå som man vunnit klart mot i gruppspelet (6-1). Finalen blev en mycket spännande match som efter ordinarie tid stod 4-4. Efter en mållös förlängning så blev det straffläggning och där visade GT76 det bästa skyttet. Vårt U11 lag förlorade semifinalen mot slutsegrarna Huddinge med uddamålet 2-3. Sedan blev det återigen en jämn match om 3:e platsen. Efter ordinarie speltid var resultatet 4-4 och straffar där Borgia Blå lyckades vinna och ta hem bronsmedaljerna. Mycket bra kämpat av våra ungdomar. Alla resultat från cupen finns under fliken "Cuper".