Skip to content

Välbesökt ungdomsavslutning

23 mars 2009

Det fanns inte många lediga platser i Duveholmsskolans aula när det var avslutning för alla ungdomslagen från Bandyskolan upp till U17.

Till årets avslutning var A-lagskaptenen Mattias Elf och vårt senaste bidrag från ungdomssidan till seniorbandyn Niklas Eriksson inbjudna som prisutdelare. Förutom KVBS-statyetter till samtliga spelare och diplom till bandyskolan och sjumannalagen, så utdelades teknikmärken till de som var på Backavallen under sportlovet och utförde ett antal prov. Den fina utmärkelsen "Stor Grabb inom KVBS" delades ut till de spelare som kommit upp i 150 poäng.

  • Stor Grabb Nr 10 - Sandra Pettersson - 201 poäng

  • Stor Grabb Nr 11 - Henrik Karlsson - 197 poäng

  • Stor Grabb Nr 12 - Viktor Gogman - 170 poäng

  • Stor Grabb Nr 13 - Adam Janzelius - 163 poäng

  • Stor Grabb Nr 14 - Stiven Nilsson - 161 poäng

  • Stor Grabb Nr 15 - Kim Wallenberg - 157 poäng

  • Stor Grabb Nr 16 - Anton Andersson - 155 poäng

  • Stor Grabb Nr 17 - Olle Jacobsson - 154 poäng

Vidare så tilldelades U15-laget guldmedaljer för sin serieseger i Region Mitt Södra. Till sist delades det ut tre specialutmärkelser ut. Supporterklubben delade ut två priser, dels till årets ungdomsspelare som tilldelades Henrik Karlsson för att ha blivit uttagen i P15-landslaget och representerat Sverige i två landskamper mot Finland. Supporterklubbens andra pris var till årets ungdomsledare och det tilldelades Martin Bovellan i vårt U9-lag. Ungdomskommitténs uppmuntringspris delades ut till David Jörgensen i U14 för sin stora utveckling på bandyplanen under den gångna säsongen.
Kvällen avslutades med fika som vårt U10-lag fixat med.