Skip to content

KVBS fortsätter att signera spelarkontrakt.

7 juli 2009

Nils Wikström klar för KVBS.

Med glädje kan vi välkomna Nils Wikström till KVBS inför stundande Eltserie-spel. Nils som tidigare spelat i Derby, Vänersborg och nu senast i Motala har fått sin bandyfostran i Kalix. 25-åriga Nils sommarjobbar just nu i Kalix men räknar med att börja att träna med sina nya spelkamrater i månadsskiftet juli/augusti. Bostaden har han och sambon i Linköping där de båda studerar till läkare varför han kommer att pendla till Katrineholm för både träning och match. KVBS kommer att få ytterligare en riktigt stark och fysisk spelare som visat på toppresultat i tidigare fystester. De främsta egenskaperna enligt Nils själv är hans skridskoåkning och hans lagmoral, alltid lika kul att stötta laget till bra matcher och bra resultat. Nils har spelat på många platser under sin karriär, back, ytterhalv och både defensiv och offensiv mittfältare, varför han kan bli en riktigt bra allroundspelare denna säsong. Som ung spelade han även ett antal landskamper i P17-landslaget. I och med att Nils nu har signerat kontraktet så har KVBS lyckats få två spelare från IFK Motala, tidigare har ju Erik Ågren gjort klart med klubben.