Skip to content

Borlänge Bandy Cup 2010

7 februari 2010

Nu sitter man hemma i soffan och sammanfattar helgen som gått och detta kan man göra med stolthet. I denna Cup har de bästa lagen födda -97 varit med och det var den jämnaste tuneringen på länge enl. arrangörerna.

Vill tacka alla spelare som denna helg vissar att vi som lag utvecklat oss massor under detta år både på och utanför planen.

Det har varit jämna och täta matcher förutom mot Söråker (10-1) men vi vissar att vi har ett tänk i vårat spel som håller och att vi är på rätt väg. Det skulle lika gärna vart vi som gick vidare men marginalerna denna helg var inte på vår sida.

Blåsut som vi spelade 1-1 mot går vidare på målsillnad från vår grupp som sista 2:a men i kvarten slår SAIK och tar sig vidare till semi där det tar stopp mot ÖSK. Det är Sirius som till slut tar hem Cupen med seger mot just ÖSK med 4-1 och LAIK kom trea efter seger mot Båsut med 4-1 just LAIK spelade vi jämnt mot i AROS. Detta visar att vi har kapacitet i laget.

Vi har inte spjutspetsar som vissa lag bygger allt sitt spel på ex nr 33 i SAIK eller Robin Öhrlund i ÖSK utan vi måste vara på tå alla, och detta tycker vi är ett måste för framtiden då alla kommer behövas.

Detta bådar gott för slutet av denna säsong för både serien och RM Mitt Cup samt att vi som sagt bygger inför nästa säsong där höjdpunkten är vår egen Skobes Cup.

Vi har även knytigt nya kontakter med lag med hall som vill att vi med fler kommer och spelar träningsmatcher under försäsongen nästa år och detta vissar också att vi spelar bra bandy.

 

Som sagt  STORT TACK för denna helg.