Andra raka

23 november 2010

Seger igen, mot Målilla denna gången (2010-11-21)

Teamet överraskar igen då man hemmabesegrade Målilla med 5-3.

Laget spelade med ett lugn i försvaret och fokus att hålla det väldigt tätt för motståndarna. Detta lyckades alldeles ypperligt då Målilla ganska så snabbt kände en frustration att dom inte kunde spela sig igenom.

Efter endast knappa minuten kunde man ta ledningen men 1-0. Magnus Stenberg på pass ifrån Rostedt. Båda lagen försökte därefter olda eget spel där Målilla blev laget som inte hade tålamodet och slarvarde. Markus Hellström kunde lätt sno åt sig bollen och prickskjuta in 2-0.

Efter 26 minuters spel får således Målilla en straff, som Hampus gör en fantastisk räddning på. KVBS backar hem ngt för långt vilket resulterar att Målilla får hörna på hörna. Man håller emot 3 st men på den fjärde lyckas Emil Sundlöf få hål på muren, 2-1.

Sedan i andra halvlek sätter KVBS fart skridskorna och gör två snabba mål. 3-1 Markus Lagerbäck (pass Olle Larsson). 4-1 Magnus Stenberg (pass Putte Nord).

Sedan böljar spelet fram och tillbaka. 61 minuter är spelade då Målilla tilldöms en helt felaktig straff. 4-2 på den genom Viktor Svensson.

Regnet börjar nu strila ner och gör isen näst intill ospelbar. Lyror avlöser varandra. Och vips sitter en hårt slagen lyra ifrån Rostedt på en helt friställd Stenberg som lätt kan göra 5-2. Sedan följer en rad chanser som KVBS kan punktera matchen på,men bollen stutsar och far och resulterar dock i ngr resultatlösa hörnor. Målilla lyckas i slutet återigen få hål på muren med en hörna, 5-3 Mikahail Mokov.

En säker seger och en bra start för "Teamet". Mannen för dagen var målvakten Hampus som gör en strålande match.