Skip to content

Stabil premiärseger för Team KVBS

20 november 2011

På en hoppig och svårspelad is på Himmelstalund i Norrköping vann Team KVBS premiärmatchen mot Vrena med 4-3 under söndagen.
- Jag är nöjd med lagets insats med tanke på att det var första matchen för säsongen, säger spelande tränare Magnus Rostedt.

Bilden: Teamets premiärmålskyttar mot Vrena, Eric Guthammar, Erik Jonsson, Marcus Larsson och Martin Lindgren. Foto: Martin Olsson

Efter tio minuters spel placerade Martin Lindgren in 1-0 för Teamet som inledde matchen klart starkast. Halvvägs in i den första halvleken prickade Erik Jonsson in 2-0 och Marcus Larsson sköt därefter in 3-0 på hörna.

- Det regnade och isen var hoppig, men jag tycker vi gör det bra. Speciellt i början av den andra halvleken när isen var hyfsad var vi heta, säger Magnus.

Det var också i inledningen av den andra halvleken som matchens snyggaste mål tillkom. Mattias Elfs smörpassning hittade fram till Patrik Nord som serverade Eric Guthammar öppet mål, 4-0.

Vrena tilläts reducera vid tre tillfällen i matchens slutskede, men det var Team KVBS som fick lämna isen som segrare med 4-3. Johan Lindén i målet svarade för en rad kvalificerade räddningar i den andra halvleken.