Skip to content

Seger mot Vänersborg i Div 2

26 november 2011

Målskyttarna mot Vänersborg, Nick, Mårten, Rasmus, Oskar och Robin.

Två poäng i bortamatchen mot Vänersborg i deras fina inomhushall känns skönt så här i bussen på väg hem. Vi grundlägger segern i den första halvleken där vi går fram till en 6-2 ledning till pausvilan. Det är dock hemmalaget som i matchens 10:e minut tar ledningen med 0-1. Tolv minuter senare har vi dock vänt matchen och leder med 3-1, efter mål av Nick, Rasmus (straff) och Mårten (ett högerskott). Vänersborg reducerar dock till 3-2 på en hörna, men innan pausvilan går vi ifrån till 6-2 efter mål av Robin (hörna), Oskar och Nick. I paus känns det ganska stabilt och att vi ska ta hem poängen. Men i den andra halvleken så får vi inte till samma spel, Vänersborg reducerar till 6-3 tidigt i andra men vi svarar direkt med 7-3 genom Rasmus. I den 58:e minuten blir det 7-4, sedan har Nick ett friläge att utöka ledningen till 8-4 men deras målvakt räddar. I den 88:e minuten får Vänersborg en straff som dom fastställer slutresultatet på till 7-5. Sammanfattningsvis en bra första halvlek men en sämre andra där blir lite för mycket soloåka. Nu laddar vi om batterierna till på onsdag då vi har första hemmamatchen i serien mot Örebro. Välkomna till Backavallen då, kl 19:30.