Skip to content

Teamet hade målkalas mot Himpan

8 december 2011

Det blev en ny övertygande och välförtjänt seger för Team KVBS i onsdagens match mot Himpan. Segersiffrorna blev till slut hela 16-7 för Teamet efter en stabil insats.

På Champions League-tid, 20.45, startade matchen i Norrköping och det var hemmalaget Himpan som inledde målskyttet. Därefter tog Teamet över mer och mer och hade ryckt åt sig en betryggande ledning med 7-4 i paus. Ledningen utökades tidigt i den andra halvleken och Team KVBS rann iväg till en storseger, 16-7. 

- Vi gjorde några riktigt fina mål framåt. Vi satsade ordentligt i offensiven, men vi bjöd samtidigt på några billiga mål. Sett över hela matchen var det ändå en stabil och bra laginsats, säger spelande tränaren Marcus Larsson.
 
Segern var Teamets tredje raka i division 2 Östergötland/Södermanland. 
 
Himpan – Team KVBS 7-16 (4-7)
Mål Team KVBS: Eric Guthammar 3, Markus Hellström 3, Mattias Elf 3, Magnus Rostedt 2, Marcus Larsson 2, Kristoffer Johansen, Simon Johansson, Martin Lindgren.