Skip to content

Toppmöte i Finspång för Team KVBS

16 december 2011

På söndag väntar en tidig seriefinal när Team KVBS ställs mot Finspångs B-lag på Grosvad. Katrineholmarna leder i skrivande stund division 2 före just Finspång, som innehar andraplatsen.

Team KVBS får bland annat klara sig utan den spelande tränaren Magnus Rostedt som har åkt på ett diskbråck.
- Det ser ändå bra ut i laget och vi har en bra känsla i gruppen efter att vi vunnit fyra raka matcher och presterat fin bandy. På söndag får vi förstärkning av Anton Lloyd, Olle Larsson och Martin Stråhle från A-truppen, säger Magnus Rostedt.  
 
Teamets trupp mot Finspång: Anton Lloyd (mv), Peter Andersson (mv), Adam Svensson, Viktor Gogman, Stefan Persson, Kristoffer Johansen, Olle Larsson, Simon Johansson, Mattias Elf, Martin Lindgren, Markus Hellström, Eric Guthammar, Kim Wallenberg, Marcus Larsson, Martin Stråhle.