Skip to content

Team KVBS vill avsluta snyggt

14 februari 2012

Seriesegern i division 2 är redan säkrad, men Team KVBS vill avsluta säsongen på ett snyggt sätt. På torsdagkväll, avslag 20.30, tar seriesegrarna i Teamet emot Finspång B på Backavallen.

- Vi har tre matcher kvar att spela och målet är att behålla vår segersvit.  Vi har respekt för Finspång. Det var jämnt när vi möttes på Grosvad i december, så det är viktigt att vi är på tårna, säger den spelande tränaren Marcus Larsson som är tillbaka i laget efter skada. 
 
Efter matchen mot Finspång återstår två seriematcher för Team KVBS i division 2. Söndag 19 februari är det bortamatch mot Åtvidaberg B och lördag 25 februari är det serieavslutning hemma mot Himpan. 
 
Teamets lag mot Finspång: Johan Lindén (mv), Jocke Mårtensson (mv), Kristoffer Johansen, Viktor Gogman, Adam Svensson, Jens Hellqvist, Marcus Larsson, Simon Johansson, Martin Lindgren, Jacob Hollstein, Erik Jonsson, Olle Larsson, Eric Guthammar, Markus Hellström, Pär Helminen, Nisse Larsson. 

Info till Teamets spelare: På torsdag samlas vi klockan 19.15 på Backavallen, matchstart 20.30. Ingen träning för de som inte spelar.