Skip to content

Förlust för P18 i Edsbyn

10 mars 2012

Det blev förlust i bortareturen mot Edsbyn med 3-7. Efter fredagens snöpliga förlust på Vallen så var KVBS tvingade att vinna med två mål eller mer för att få spela SM-final på Studenternas.

Istället för att ta ledningen och sätta lite press på Edsbyn så får hemmalaget två tidiga mål i matchen. Victor reducerar till 1-2 men efter mycket slarv så bjuder vi Edsbyn på flera mål innan pausvilan och det är dom duktiga på att utnyttja. Rasmus reducerar till 2-4 på straff men precis innan halvtidssignalen så utökar hemmalaget till 2-5 efter nytt slarv. I halvtid säger vi till varandra att ge allt sista 45 min för att komma ikapp, men med tre man på utvisningsbänken så lyckas vi aldrig sätta riktig press på dom. Sista tjugo försöker vi flytta fram laget men istället kontrar dom in två mål, sedan reducerar Jesper till 3-7 som blir slutresultat. Grabbarna är givetvis besvikna nu efter matchen, men ser vi tillbaka på säsongen så ska vi vara stolta över vad vi presterat. Vi är med bland dom fyra bästa P18-lagen i Sverige och det enbart med egna produkter från Katrineholm. Till skillnad från dom lag vi mött i slutspelet som har gymnasielever från hela landet i sina lag.

Tack alla för det härliga publikstödet på Vallen i fredags kväll, jätteroligt med så mycket publik på en P18-match. Den matchen förlorar vi helt orättvist tycker vi och det avgjorde nog tyvärr denna semifinal. 

Tack för denna säsong så ses vi igen till nästa säsong i P20.

//Ledare och spelare i KVBS P18 i bussen på väg hem från Edsbyn