Skip to content

U9/U10 träffar och tränar med A-laget, Tis 6/11

1 november 2012

Vi har fått äran att få träffa och träna med förebilderna i KVBS A-lag!! Tisdag 6/11 kl 18.00 har vi fått möjligheten att träffa och vara med en stund på A-lagets träning.

Under vintern kommer vi i U9/U10 studera KVBS A-lag, för att få en bild av bandyn från "sidan". Ett första steg i denna studie är att vi får vara med under delar av ett träningspass med A-truppen.

Lag U9/U10 kommer tillsammans vid några tillfällen i vinter se A-lagets hemmamatcher. Träffas lite innan matchen, fika i halvtid och prata lite efter matchen.

En annan del i denna plan är att vi bjuder in några A-lags spelare till något eller några av våra träningspass.

 

Det börjar nu på tisdag med att vi har blivit inbjudna till A-lagets träning.

Vi träffas kl 17.30 utanför klubbstugan. Därefter är vi med i A-lagets omklädningsrum innan träningen och byter om tillsammans med våra förebilder. Vi är med och ser hur det går till hos ett elitlag innan träning. När vi bytt om och snackat lite med A-lags killarna, är det dags att bege sig ut på isen för ett kortare träningspass, tillsammans med KVBS A-trupp!!

 

A-lagets tränare "Larsa" Lindgren kommer visa hur uppvärmningen går till, och vi delas in tillsammans med de stora pojkarna. Efter övningen kommer han visa en spelövning som a-laget kommer att träna på när vi lämnat isen.  

 

Närvaron för U9/U10 är helt frivillig, men passa på att vara med och komma riktigt nära A-lags spelarna. Träffa Hast, Mårten, Lloyden, Linus och dom andra idolerna från A-laget. Få en kväll och minnen som ni sent kommer glömma.

 

Vi önskar A-laget lyckat till mot Falun i premiären.

 

/Martin, Thomaz, Pelle, Micke