Skip to content

Laget träffade sina förebilder i A-laget

6 november 2012

Många hade legat sömnlösa på natten. Förväntningarna och spänningen var hög. Det låg en del nerv i luften när killarna gick genom porten till Backavallen idag. Äntligen var det dax att få träffa och vara med på idolernas träning.

Frågorna var många och man kunde även se på a-lags spelarna att det skulle bli något speciellt i omklädningsrummet denna tisdagskväll.

 

"Varför har ni hockeypuckar i papperskorgen?", "Har ni både träningsbyxor och matchbyxor?", "Vem är Mojje?"....ja det fanns en del frågor som spelarna i a-truppen minst hade förväntat sig. Mitt i denna orgie av frågor så var det ett antal skridskor som skulle knytas och en och annan klubba som skulle tejpas. Linus och Nicke vet nog nu hur det är att knyta fler än två skridskor och tejpa mer än en klubba innan träning. En som var mer rutinerad var Hasten, som lite spontant glider in när all utrustning på småkillarna är på plats och dom är på väg ut på isen.

 

Väl ute på isen så är det efter en kort samling dax för uppvärmning, som till våra killars stora förvåning och lycka är MATCH-spel. Självklart måste detta kommenteras och det dröjer inte länge förrän man hör: "A-lagets uppvärmning är GRYM" och "Coolt med match som uppvärmning". Skottträning på Henke och en avslutning med gemensam lagbild får sätta punkt på detta häftiga ispass.

 

En stor dag för spelarna i vårt lag är till ända och förhoppningsvis blir det lättare att sova i natt.

 

Ett stort tack till Larsa med sin a-trupp från oss i U9/U10 

 

Fler bilder finns i "Bildarkivet"