Skip to content

Poolspel i Västerås 9/12

3 december 2012

Nu är spelschema och matchtider för poolspelet i Västerås sön 9/12 klara. Under fliken "Matcher" finns info om samlingstider och mycket annat som rör denna dag.

Efter en härlig bandylördag i Norrköping, och flera bra matcher mot Borgia, är det dags att mäta våra krafter med lag från Västerås. På spelschemat står en match mot värdlaget Tillberga och två matcher mot deras stadsrival, VSK. Vi åker denna gång med ett lag, så vi kommer ha gott om avbytare och vi kommer vara pigga i benen hela dagen. 

 

Nu har kylan kommit på allvar, så se till att spelarna har med sig varma kläder mellan matcherna och gärna pandband eller mössa under hjälmen. För er på läktaren kommer kylan inte vara något problem då ni kommer värmas av vårt härliga spel.

 

Läs vidare inför matcherna under fliken "Matcher".

 

Varma bandy hälsningar, 

Ledarna P-04/05