Skip to content

KVBS årliga ungdomsavslutning

25 mars 2013

I onsdags 20 mars hade alla ungdomslag i KVBS avslutning med tillhörande prisutdelning i Duveholmsgymnasiets aula. Från dom minsta i Bandykul upp till P20 medverkade. Alla spelare fick det årliga KVBS-priset från prisutdelarna från A-laget Niklas Eriksson och Joakim Olofsson.

Det delades även ut teknikmärken i olika valörer till dom som var nere på Backavallen på sportlovet och klarade dom olika banorna. Stor Grabb medalj var det fyra spelare som fick och som uppnått dom 150 poäng som krävs. Det var Jonas Rydegren, Matilda Plan, David Jacobsson och Patric Söderberg. Det delades även ut KVBS Ungdoms uppmuntringspris till två spelare. I U13 fick August Andersson-Rask priset och i U14 fick Leo Grann. Supporterklubbens ungdomspris gick till Anton Henriksson i U18. Våra två excellenta radieslipare Fredrik Plan och Tomas Claesson fick blommor och present för allt jobb dom lägger ner.
Innan fikat fick sedan A-lagsspelarna skriva autografer så pennorna glödde.

Leo + August

På bilden ser vi Leo Grann och August Andersson-Rask som fick KVBS Ungdoms uppmuntringspriser utdelat av A-lagsspelarna Joakim Olofsson och Niklas Eriksson.