Skip to content

Första ispasset för A-laget avklarat

14 augusti 2013

Katrineholm bandy hade sitt första träningspass på is under tisdagskvällen i Woodyhallen. På isen fanns cirka 15 spelare från A-laget plus några juniorer.

Den en och en halv timme långa träningen handlade mest om att spelarna skulle känna sig för på isen. Tränarna Lindgren ochStaaf hade i stort sätt bara lätta övningar på programmet, då spelarna bland annat delades upp i tre lag och spelade småmålsturnering. De spelare som undertecknad pratade med sade alla att det var roligt att äntligen komma igång men samtidigt så var det en del trötta kroppar efter den avslutande sommar-träningen.

 

Med på isen fanns bland annat de tre nyförvärven från Finspång, Daniel Bodeström, Nils Wikström och Johan Jansson. De två sistnämnde har figurerat i Katrineholms bandyn tidigare då Wikström spelade med KVBS under säsongen i Elitserien och Jansson tidigare har spelat i KSK. Längre intervjuer med dessa tre nytillskott kommer att dyka upp på sajten inom kort.

 

A-lagstruppen innehåller just nu 17 spelare plus två målvakter och det kommer i stort sätt se ut så när säsongen drar igång.