Skip to content

Enorm slutspurt av Katrineholm gav seger

21 september 2013

Katrineholm bandy stod för en makalös slutspurt i dagens match mot Tillberga.Efter att Katrineholm legat under med 6-2 så kunde man tillslut vinna med 6-7.

Första halvlek var spelmässigt välldigt jämn och båda lagen turades om att skapa målchanser.En halvlek som var tät och stuntals hårda närkamper.En halvlek som slutar 2-2 efter mål av Rasmus plan då vid en kontring tar tag i bollen och går raka vägen mot mål och sätter dit Katrineholms första mål.Mål nummer två för Katrineholm var även det en delikatess då Mårten Andersson får en lyrpass och på wolley sätter dit bollen i mål,två riktigt fina mål.

 

 

DSC_0845

I andra halvlek ökar Tillberga farten och öppnar målskyttet 1 minut in i andra halvlek och efter det så är det Tillberga som är det vassare laget och gör efter det 3 mål till.Men Katrineholm svarar då för en otrolig upphämtning då laget bland annat gör 5 mål på 9 minuter och vinner även själva matchen efter att Niklas Eriksson stänkter dit en straff i den 90 matchminuten.

 

-Det här var en mycket bra match där vi fick träna på mycket. De klev upp högt på oss, men vi redde ut pressen. Sista delen av matchen klev vi upp högre på planen och även det fick den effekt jag hoppats se, sa Larsa Lindgren till Katrineholms-kuriren.

 

Detta innebär att Katrineholm bandy fortsatt är obesegrat under försäsongen.Nästa match är redan på tisdag då man möter Örebro.

 

DSC_0841