Skip to content

Örebro nästa för Katrineholm Bandy

24 september 2013

I kväll är det dags för Katrineholm Bandy att försöka ta ännu en tung skalp under försäsongen. Laget gästar nämligen bittra rivalerna Örebro SK.

Efter den makalösa vändningen mot Tillberga i lördags så är det nu dags för stadens stolthet att ta sig an ännu en tuff motståndare. I kväll åker laget till Örebro för att möta de bittra rivalerna ÖSK i Behrn Arena. 

Matchen är, hör och häpna, Örebros första för säsongen. Detta beroende på problem med isen i Behrn Arena. Laget har därför inte kunnat spela alls på stor is förrän nu. Andra saker värda att notera är att kvällens motståndare tappat väldigt många nyckelspelare under sommaren, bland annat Björn Buskqvist och Martin Appelqvist. Dessutom kan vi nu även bekräfta att skyttekungen Tomas Knutsson inte kommer att spela kvällens match. Stjärnan står utan kontrakt och vägrar träna med laget för tillfället.

Katrineholm Bandy ställer upp enligt följande i kväll:

 

                                  Magnus Stenberg  Niklas Eriksson

            Johan Jansson, Jesper Ekström, Rasmus Plan, Mårten Andersson

                 Fredrik Öjdahl, Johan Sandh, Viktor Nilsson, Olof Remröd 

                                                  Anton Lloyd