Skip to content

Cupspel i dagarna två för Katrineholm bandy

3 oktober 2013

I helgen spelar Katrineholm bandy tre matcher två två dagar.Först ur är Örebro på fredagen innan dom övriga matcherna spelas under lördagen då Tillberga och Motala står som motståndare.

Under helgen som kommer så bjuder Örebro Bandy in till cupspel i dagarna två. På fredag så börjar Katrineholm bandy med att spela mot just Örebro kockan 16,00 innan de resterande två matcherna spelas under lördagen då Katrineholm möter Tillberga på förmiddagen och Motala på eftermiddagen.Här kan ni läsa när matchérna spelas.

Katrineholm är än så länge fortsatt obesegrade och kommer alltså återigen ställas mot Örebro och Tillberga, två lag som Katrineholm har vunnit mot för bara några veckor sedan. Under veckan har det varit en hel del sjukdomar i laget då inte mindre än 8 spelare har dragits med förskylningar. Men enligt lagets tränare Lars-Erik Lindgren så ska alla spelare vara tillgängliga. Dock får man klara sig utan backen Johan Sandh som måste ställa in på grund utav arbete.

Det kommer vara en hel del Katrineholmare på plats i Örebro. Samtidigt som A-laget spelar matcher så pågår det en ungdoms Kick-Off  då träning och matchspel står på programmet.Läs mer om det här