Skip to content

Hårt matchande för Katrineholms A-lag i helgen

6 oktober 2013

Katrineholm bandy spelade i helgen tre matcher på två dagar mot Örebro SK,Tillberga och Motala. Matcher som slutade med en förlust,en oavgjord och en vinst.Bästa målgörare för Katrineholm blev Niklas Eriksson med 5 mål på tre matcher.

Katrineholm hade under veckan en hel del sjukdomar i laget men till matcherna i helgen var samtliga med i Örebro utom Johan Sandh som på grund av arbete fick stanna hemma. Första matchen var mot Örebro på fredagseftermiddagen och tunga namn som Markus Hast och Mårten Andersson fattades i truppen. Det märktes i försvarslinjen denna fredag. Det var många bollar som tappades ut till hörnor och frilägen tyvärr. Katrineholm hade som uppgift innan match att hålla tätt i mitten under hela matchen. Något de lyckades med, de man kanske inte räknat med var att Örebro var snabbt ute på kanterna och utnyttjade varje situation. Det råder inget tvivel över att Örebro var det bättre laget och vinner klart rättvist denna afton.

 

ÖSK-Katrineholm 8-2

Målskyttar:

Niklas Eriksson

Johan Jansson

 

Katrineholms andra match spelades på lördagsförmiddagen och det var et helt annat Katrineholm som vi fick se på banan och då Markus Hast åter var med i truppen. Och det blev en målrik match där det var en hel del tuffa dueller i matchen Katrineholm hade greppet i matchen när man hade en 7-5 ledning en bit in på andra halvlek men där man tappade till 7-7 som till slut blev slutresultatet och där Katrineholmarna inte riktigt var nöjda över domarinsatsen i matchen då 7-7 målet kom efter en tveksamt dömd hörna.

 

Tillberga-Katrineholm 7-7

Målskyttar:

Niklas Eriksson x3

Rasmus Plan

Jesper Ekström

Nils Wikström

Johan Jansson

 

 

Den sista matchen spelades några timmar senare och då var motståndet IFK Motala. En match som till slut slutar med vinst för Katrineholm med 4-3

 

IFK Motala-Katrineholm 3-4

Målskyttar

Magnus Stenberg

Niklas Eriksson

Rasmus Plan

Oskar Lundgren