Skip to content

Två lag var i farten under helgen

13 oktober 2013

Både Katrineholm Bandy:s utecklingslag samt P18 var i farten under helgen. Bäst gick det för utvecklingslaget som vann sin första träningsmatch mot Lesjöfors med 6-2.

Vi börjar med P18 som spelade första omgången i Svenska-cupen för ungdomar i Behrn Arena, Örebro. Katrineholm var i Grupp A och mötte Örebro och Hammarby men fick tyvärr åka av isen med två förluster, första matchen mot Örebro med 2-11 samt mot Hammarby med 2-5. Detta gjorde att laget fick spela en placeringsmatch på söndagsmorgonen men där man återigen föll mot Västerås med 1-7. Detta gr att man inte gick vidare till den andra omgången.

 

Katrineholms utvecklingslag har också varit igång i helgen. Första träningsmatchen för året slutade med en vist mot Lesjöfors med 6-2 och en bra inledning på deras säsong.

 

Kan även berätta att isen på Backavallen kommer att spolas i början på veckan, ett tecken på att säsongen snart är igång på riktigt. Snart tre veckor kvar till seriepremiär för Katrineholms- A-lag. Katrineholm bandy kommer även att vara värd för Svenska cupen-spel för ungdomar som kommer att spelas på Backavallen. Mer information om det kommer att komma upp här på hemsidan inom kort.