Skip to content

KVBS föräldrarinfomöte tis 29/10 kl 18.30

28 oktober 2013

Tis 29/10 kl 18.30 är det dax för KVBS årliga föräldrainfomöte i Nyhemsskolans matsal.

Vi samlas i Nyhemsskolan för KVBS gemensamma föräldramöte/info. Först kommer ordförande och ungdoms kommitén inleda med gemensam info som rör hela föreningen.

 

Efter det samlas vårt lag i ett tilldelat klassrum för ett föräldrarmöte som rör vårt lag. Det kommer vara både mycket och viktig info om den bandysäsong som nu är igång. 

 

Vi kommer att prata lite om hur vi tänkt lägga upp säsongen med träningar, poolspel och ev cupspel mm. Till i år behöver vi sätta ihop en föräldrargrupp, som har hand om tex lagkassa, schema för kiosk/grill till våra poolspel och ett par A-lags matcher. Vi önskar även utöka vår ledarstab med en eller två personer som hjälper till lite vid sidan av isen, lite lagledare/matrial roll. Ju fler vi är, desto bättre slutresultat får vi.

 

För att vi ska kunna bygga en starkt grupp med bra lag/kompisanda och genomföra en framgångsrik säsong med våra härliga ungdomar, så behöver vi hjälp av er föräldrar.

 

Det är av största vikt att ni tar er tid att komma minst en förälder på denna info och föräldraträff, där vi ska försöka räta ut frågetecken till utropstecken. 

 

Nu kör vi igång en härlig bandysäsong på allvar.

 

KVBS U10 Föräldrarmötet 20131029

 

/Thomaz, Martin, Micke