Skip to content

Flera förändringar i laget

16 november 2013

Katrineholm Bandy laddar om efter förlusten mot IFK Rättvik. I morgon ställs laget emot Härnösands AIK.

Det blev en tung kväll på Backavallen igår för Katrineholm Bandy. Regnet öste ner och trots ett stort spelövertag lyckades gästande IFK Rättvik komma därifrån med två inspelade poäng. Efter matchen var det dystra miner i hemmalagets omklädningsrum.

- Jag tycker vi skulle ha punkterat matchen tidigare. Första 20-25 minuterna spelar vi jättebra bandy och leder med 2-0. Det är väl där det avgörs tycker jag. Vi ska ha punkterat matchen redan där, säger lagkapten Johan Jansson och fortsätter:

- Man kan inte skylla på isen. Redan innan isen blir ospelbar så börjar vi dra ner på tempot. I början av matchen har vi riktigt bra delaktighet och fart på bollen, men det börjar vi tulla på och då straffar de oss. Vi måste fortsätta ha fart.

I matchens andra halvlek spelade gästerna ett väldigt tätt försvarsspel som ett jagande Katrineholm inte lyckades luckra upp.

- Vi kommer inte upp på den nivån vi ska vara på och då blir det svårt när de är täta bakåt. Det gäller att lösa upp den knuten då och det klarade inte vi av, säger assisterande tränare, Andreas Staaf.

Det finns dock ingen tid att gräma sig över förluster i årets Allsvenskan Norra. Efter förlusten mot IFK Rättvik igår väntar ny match redan i morgon mot nykomlingarna Härnösands AIK. En match där lagledningen väljer att göra en hel del ändringar i truppen.

- Det är bara att gräma sig över förlusten i kväll (fredag) och sedan se framåt. Vi har inte tid att älta alla matcher. Det är en lång säsong, konstaterar Andreas Staaf.

Laget mot Härnösands AIK:

                                Niklas Eriksson  Mårten Andersson 

                                 Johan Jansson  Artöm Nikishov 

                                           Jesper Ekström 

            Olof Remröd  Fredrik Öjdahl  Daniel Bodeström  Nils Wikström 

                                          Kristoffer Konttori 

                                              Anton Lloyd 

Avbytare: Henrik Karlsson (mv), Patrik Nordh, Rasmus Plan, Oskar Lundgren.