Skip to content

Snöplig förlust för Katrineholm

16 november 2013

Katrineholm åkte på sin första förlust i årets Allsvenska när Rättvik kom på besök till Backavallen. Segermålet för Rättvik kom på en hörna i den 91 matchminuten vilket innebar att bortalaget fick åka hem till dalarna med två poäng.

Ett på förhand mycket ovisst möte ägde rum på ett regnigt Backavallen mellan Katrineholm och gästande Rättvik och det skulle visa sig bli en mycket händelserik match med mycket dramatik där de drygt 300 personerna fick se inte mindgre än 4 straffar i matchen.

Katrineholm öppnar starkt då man tar en tidig ledning med 2-0 men där Rättvik kommer igen och kan gå till pausvila med en 2-3 ledning, en ledning som dom senare ökar på i andra halvlek till 2-4 innan Katrineholm kommer ikapp til 4-4 och där  trodde många på läktarna att det var klart.

DSC_1244

Men Rättvik ville annat då de lyckaf få till ett avgörande mål i den absolut sista sekunden då laget sätter dit en hörna fram till slutresultatet 4-5.

En mer utförlig rapport kommer ut under morgondagen på hemsidan.