Skip to content

"Messi" tillbaka mot Selånger

20 december 2013

Efter att ha missat lördagens möte med Boltic är Niklas Eriksson åter redo för spel när Selånger kommer på besök i morgon.

Den käkskada som Niklas "Messi" Eriksson ådrog sig i matchen mot Gustavsberg häromveckan var inte allvarligare än att han nu åter är redo för spel. När Katrineholm Bandy i morgon tar emot Selånger på Backavallen är "Messi" med i startelvan igen.

Selånger är en klassisk bandyförening med många år i högsta serien och även en SM-final på meritlistan. De senaste åren har det dock gått tyngre för SSK. I slutet av förra säsongen förlorade man kvalet till Allsvenskan mot IFK Rättvik, men fick chansen att gå upp då Finspångs AIK tackade nej till sin plats i serien på grund av ekonomiska problem.

Hittills under säsongen har Selånger bara lyckats skrapa ihop två poäng (3-1-seger hemma mot UNIK), men laget har svarat för andra imponerande resultat, så som 1-2 hemma mot Örebro i premiären och 2-5 mot IK Tellus (varav paussiffrorna bara var 1-2). I dagsläget ligger Selånger på näst sista plats i tabellen.

Katrineholm Bandy gör ett par förändringar i laget jämfört med bortasegern mot Boltic. Bland annat så kommer Anton Lloyd in i målet och Artöm Nikishov är tillbaka i matchtruppen. Däremot spelar inte Magnus Stenberg helgens match.

- Jag tror att det viktigaste i den här matchen blir att vi spelar med ett högt bolltempo och har tålamod i det vi gör. Det kommer att bli nyckeln till seger, säger assisterande tränaren Andreas Staaf.

Laget mot Selånger:

                                  Mårten Andersson  Niklas Eriksson 

                                      Johan Jansson  Rasmus Plan 

                                                Jesper Ekström 

                 Olof Remröd  Fredrik Öjdahl  Daniel Bodeström  Nils Wikström 

                                                  Markus Hast 

                                                  Anton Lloyd 

Avbytare: Henrik Karlsson (mv), Artöm Nikishov, Linus Doktare, Oskar Lundgren.