Skip to content

Lloyd nollade Borlänge

25 januari 2014

Att hålla nollan i bandy är inte det lättaste, men Anton Lloyd verkar inte ha allt för svårt för att göra det. Mot Borlänge kom säsongens tredje nolla.

Katrineholm Bandy lyckades studsa tillbaka direkt efter förlusten mot Gustavsberg förra helgen. Fredagens hemmamatch mot Borlänge slutade nämligen med en övertygande 7-0-seger, och den hållna nollan var målvakten Anton Lloyds tredje för säsongen.En annan spelare i hemmalaget som hade en bra kväll inför de dryga 800 personerna på Backavallens läktare var anfallsstjärnan Niklas "Messi" Eriksson. Med sina tre mål var han en starkt bidragande offensiv kraft i matchen.Segern innebär att Katrineholm behåller andraplatsen i tabellen och det är därmed upplagt för en riktigt viktig seriefinal i ABB Arena nästa lördag, då Katrineholm Bandy gästar Tillberga. En match som vi arrangerar bussresa till! För mer info om resan, klicka HÄR!