Skip to content

Unik chans till revansch

4 februari 2014

Efter lördagens förlust mot Tillberga ges nu Katrineholm Bandy en unik chans till att snabbt studsa tillbaka på vinnarspåret. Detta mot just UNIK på hemmaplan.

Det blev en tung lördageftermiddag i Västerås för Katrineholm Bandy när Tillberga vann seriefinalen med klara 5-1. På onsdag har dock serietvåan chans att studsa tillbaka in på vinnarspåret direkt då UNIK gästar Backavallen klockan 19.00.

När lagen möttes i Relitahallen tidigare under säsongen var det ett mycket defensivt starkt UNIK som höll matchen jämn och tight hela vägen in till slutsignalen. Efter 90 minuter stod det "bara" 2-4 på tavlan och hemmamålvakten hade imponerat stort.

Imponerat stort är även någonting som hela UNIK gjort under hela säsongen. Nykomlingarna har skrapat ihop fina 21 poäng hittills och har egentligen aldrig varit indragna i någon bottenstrid. 

I hemmalaget görs en större förändring i laget jämfört med lördagens match och det är att Fredrik Öjdahl är tillbaka i truppen efter ett par veckors sjukskrivning. Detta, i kombination med att lördagens målskytt, Patrik Nordh, inte kunnat träna i början av den här veckan, gör att Daniel Bodeström får tillbaka sin nygamle backkollega.

Laget mot UNIK:

                                              Mårten Andersson 

                                                Niklas Eriksson 

                                     Johan Jansson  Rasmus Plan 

                                                Jesper Ekström 

                Olof Remröd  Fredrik Öjdahl  Daniel Bodeström  Nils Wikström

                                                  Markus Hast

                                               Henrik Karlsson

Avbytare: Anton Lloyd (mv), Viktor Nilsson, Linus Doktare, Magnus Stenberg.