Skip to content

Bandyavslutning, kalendrar och SM-finalen

6 mars 2014

Hej bandyföräldrar
Då var ytterligare en säsong till enda, och vi har sett stora framsteg på våra bandykillar. Innan vi summerar säsongen helt så återstår det några viktiga datum

14/3 Först på tur står lagets avslutning som vi anordnar fre 14/3. Se inbjudan i dokumentet. Viktigt att ni anmäler er till denna dag senast sön 9/3, eftersom vi behöver veta totala antalet för att ordna med mat. Anmälan gör ni i "Gästboken" på U10s hemsida. Denna dag önskar vi även samla in pengar för de kalendrar ni sålt, samt de kvarvarande kalendrar som inte blivit sålda. Detta gör ni till Johan Danielsson. Är det någon som inte fått dessa kalendrar och vill ha, så kontakta Johan på johandanielsson72@gmail.com  AvslutningInbjudan_Avslutning

16/3 Nästa event är för er som anmält er till SM-finalen på Friends Arena. Sön 16/3 kl 11.15 avgår bussarna från Katrineholms Resecentrum. Betalningen för er föräldrar som är anmälda, sker till KVBS BG 5583-9526, märkt med namn.  Mer info om finalresan finns på www.kvbs.se 

Hålltider

11.15 Avresa Katrineholms Resecentrum(Busshållplats) till Stockholm.

13.30 Ankomst Stockholm

15.00 SM-Final

Hemresa sker 1 timme efter matchens slut.


26/3 KVBS årliga ungdomsavslutning i Duveholmsskolans aula kl 18.30-20.00. Det blir lite pris- och diplomutdelning, och för de som tagit något teknikmärke på sportlovet kommer även dessa delas ut.. Som alltid avslutas det hela med fika där försäljningen går till lagkassan, och i år är det U10s tur att ordna med detta. Mer info om det kommer från Katta Vogt och Lena Jepsen. . . 29/3 Till er som även är sugna att medvara på Katrineholm Bandys föreningsavslutning på Stora Djulö, så finns inbjudan på www.kvbs.se . . Tack för denna säsong. Nu hoppas vi våren och sommaren går fort så vi snart får knyta på oss skridskorna igen ;) . /Martin, Thomaz, Johan och Micke