Skip to content

Dags för årets sista hemmamatch

7 mars 2014

Elva hemmamatcher i Allsvenskan Norra och två hemmamatcher i Elitseriekvalet är avklarade. Nu återstår endast en. I kväll gästar Gais Backavallen.

Efter en säsong med oväntat bra resultat i Allsvenskan Norra och gott om läropengar hittills i Elitseriekvalet är det nu dags att runda av nere på Backavallen. På fredagskvällen gästar serieledande Gais Katrineholm för säsongens sista hemmamatch.

När lagen möttes på Arena Heden för en vecka sedan hade Katrineholm inte mycket att sätta emot och Göteborgarna vann tillslut med hela 13-0. Trots det så fortsätter kvällens hemmalag att fokusera på sitt eget spel, även i kvällens match.

 

- Nu har vi mött dem en gång och fått ett kvitto på att de är ett väldigt bra lag, men vi måste fortsätta ta med oss de saker som vi tycker har varit positivt i vårt eget spel och lyfta fram dem, säger assisterande tränare Andreas Staaf inför matchen.

I laget gör tränarstaben inga ändringar sett till det fall framåt som kom i Trollhättan i onsdags. Det innebär bland annat att Nils Wikström fortsätter som offensiv mittfältare och att Rasmus Plan fortsätter som högerhalv.

Laget mot Gais:

                                                 Mårten Andersson 

                                                   Niklas Eriksson 

                                        Johan Jansson  Nils Wikström 

                                                   Jesper Ekström 

                 Olof Remröd  Kristoffer Konttori  Daniel Bodeström  Rasmus Plan 

                                                     Markus Hast 

                                                     Anton Lloyd 

Avbytare: Joakim Mårtensson (mv), Fredrik Öjdahl, Artöm NIkishov, Linus Doktare, Oskar Lundgren.