Skip to content

Ny tränartrio i Katrineholm Bandy

12 mars 2014

Katrineholm Bandy har gjort klart med tre nya tränare till nästa säsong. Alla tre kommer att dela på huvudansvaret för A-laget.

Efter tre år med Lars-Erik "Larsa" Lindgren som huvudtränare är det nu dags för ett nytt kapitel i sagan Katrineholm Bandy. Idag kan klubben stolt presentera vilka tre tränare som kommer att leda laget de kommande säsongerna. Det handlar om den tidigare KSK-målvakten och Finspångsledaren Anders Heurlén, den tidigare ungdomstränaren Fredrik Plan och den gångna säsongens assisterande tränare Andreas Staaf. Alla tre tränarna har skrivit på kontrakt fram till 2017 med option för förändringar efter varje säsong.

- Det blev klart i måndags kväll med alla tre. De kommer att ha ett delat ansvar och alla har lika stor beslutanderätt. På det sättet är det bra att vara tre, eftersom det då alltid blir två mot en eller i bästa fall givetvis att alla tre är överens, säger sportchef Stefan Jansson och fortsätter med att poängtera hur viktigt det är att alla tre är bekanta med klubben och med laget.

- Det har varit en viktig faktor. Vi bygger ju hela vårt koncept på att vi ska försöka få in egna produkter tillsammans med lite spetskompetens, och då känns det också självklart att titta efter tränare som finns i närheten av Katrineholm.

Nedan kan ni se hela intervjun med Stefan Jansson, men även intervjuer med två av de tre nya tränarna, Fredrik Plan och Andreas Staaf.