Skip to content

Jansson lämnar rollen som sportchef

22 april 2014

Katrineholm Bandy har under kvällen informerat spelarna om att sportchef Stefan Jansson kommer att lämna sin roll som sportchef. Rollen kommer istället att ingå i klubbchef Robin Grandins arbetsuppgifter.

Katrineholm Bandy har under kvällen informerat spelarna om att sportchef Stefan Jansson kommer att lämna sin roll som sportchef. Rollen kommer istället att ingå i klubbchef Robin Grandins arbetsuppgifter.

 

– Stefan Jansson har tidigt under våren indikerat att hans roll som sportchef är svår att få ihop med hans arbete, vilket är förståeligt säger numera klubbchef/sportchef Robin Grandin.  

 

Stefan Jansson försvinner inte från bandyn, utan kommer fortsätta arbeta i sportgruppen, samt vara en resurs i arbetet med föreningens långsiktiga strategi.

 

– Med denna förändring som nu görs, att Robin ansvarar för hela vår verksamhet, underlättar det långsiktiga arbetet. Att ha en heltidsanställd person som ansvarar för helheten är givitvis enklare, än att ha en klubbchef som är anställd, och en sportchef som arbetar ideellt, säger ordförande Nichlas Lindén.

 

Katrineholm Bandy tackar Stefan Jansson för allt sitt engagemang som sportchef, och önskar klubbchef Robin Grandin lycka till med arbetet, som nu också innebär sportsligt ansvarig.