Skip to content

Hyreshuset i Katrineholm ny huvudpartner - "Största någonsin"

7 maj 2014

Hyreshuset i Katrineholm blir ny huvudpartner för Katrineholm Bandy. Avtalet skrevs på under onsdagen och gäller över 3+2 år.

I samarbetet så kommer Hyreshuset i Katrineholm stärka sitt varumärke via föreningens olika kommunikationsplattformar, men framförallt arbeta tillsammans med föreningen och genomföra olika samhällsaktiviteter runt om i Katrineholm. Samarbetet kommer också innebära ett kraftigt ökat stöd till Katrineholmsandan, föreningens CSR-projekt, där fokus ligger på skapa rörelse och trygghet till kommunens barn och ungdomar.

– Katrineholm Bandy är glada över att kunna presentera Hyreshusen i Katrineholm som ny huvudpartner. Avtalet är det största klubben någonsin skrivit med en privat aktör och med deras stöd så kan vi fortsätta utveckla vår elitverksamhet, för att på sikt bli ett etablerat elitserielag. Detta samtidigt som vi kan fortsätta utveckla vårt sociala engagemang via Katrineholmsandan. Förgående säsong genomfördes lite drygt 120 sociala aktiviteter. Tack vare Hyreshuset i Katrineholm kan vi nu fördjupa vårt sociala arbete ytterligare, och ta det till en ny nivå, säger Katrineholm Bandys klubbchef Robin Grandin.

 

– Katrineholm som stad är ju väldigt förknippade med bandyn och bandyföreningen har mycket bra aktiviteter med våra barn och ungdomar. De är väldigt engagerade och det är många av våra barn och ungdomar som får en vettig sysselsättning. Det är framförallt det jag ser att vi behöver vara rädda om, men sedan finns det ju även ett A-lag som är intressant att synas i samband med, säger Hyreshuset i Katrineholms ägare, Jörgen Staaf.

Under 2013/2014 bar spelarna i Katrineholm Bandy Katrineholmsandans logo på bröstet, detta för att tydligt markera sitt sociala engagemang. Föreningen kommer fortsätta bära budskapet även kommande säsong, 2014/2015.

Klicka HÄR för att lyssna på den fullständiga intervjun med Robin Grandin och Jörgen Staaf, men även för att höra det senaste kring vad som händer i klubben, tankar kring Silly Season och situationen kring Gais.