Skip to content

Rekord-Mårten förlänger kontraktet

6 juni 2014

Efter att den gångna säsongen bland annat svarat för ett historiskt snabbt mål står det nu klart att Mårten Andersson kommer att spela för Katrineholm Bandy även nästa säsong.

Mårten Andersson var en av Katrineholm Bandys viktigaste spelare den gångna säsongen och gav även publiken på Backavallen några av säsongens mest minnesvärda ögonblick då han gjorde otroligt snabba mål både mot Tillberga och Selånger. Nu står det klart att han spelar vidare i klubben även nästa säsong.

– Det känns riktigt bra att vi har kommit överens. Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag skulle göra, eftersom jag har skaffat familj och bandyn tar upp ganska mycket tid. Men nu kommer jag att vara pappaledig i vinter och då ges det lite mer tid till bandyn, så det känns bra.

– Förra säsongen var mycket rolig och dessutom fick vi stor framgång, som åtminstone inte jag hade vågat tro på inför säsongen. För min egen del var det nog min bästa säsong i karriären, men till nästa säsong vill jag fortsätta att utveckla allting i spelet och med mer rutin så tror jag att jag kommer att kunna göra det också.