Skip to content

Lundgren förlänger - "Vill få fortsatt förtroende"

11 juni 2014

Katrineholm Bandy har kommit överens med anfallaren Oskar Lundgren om ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Oskar Lundgren har spelat A-lagsbandy i Katrineholm i flera år nu trots sina blott 19 år. Den gångna säsongen fick han mer och mer speltid ju längre säsongen gick och nu står det klart att han får chansen att fortsätta utvecklas i klubben även nästa säsong. Parterna har nämligen skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

– Det känns riktigt bra att ha skrivit på för ännu ett år, speciellt med tanke på nysatsningen och de nya tränarna. Det var ett enkelt beslut för mig att stanna kvar här och jag ser verkligen fram emot en ny säsong med grabbarna, säger han.

Hur ser du på dina egna insatser förra säsongen?

– Min gångna säsong är jag ganska nöjd med utifrån den speltiden jag fick och med sju poäng på nio matcher så är jag relativt nöjd med poängskörden också. jag tycker att all den extra träningen jag lägger ner ger resultat och jag strävar givetvis mot att bli ännu bättre nästa säsong.

Vad har du satt upp för personliga målsättningar för nästa säsong?

– Min personliga målsättning är att fortsätta utvecklas och bidra ännu mer till laget, och givetvis göra fler poäng än förra säsongen. Om jag får fortsatt förtroende som forward så vill jag göra över 10 mål.