Skip to content

Konttori: "Jag vill avsluta karriären här"

14 augusti 2014

Katrineholm Bandy är glada att meddela att klubben förlängt kontraktet med Kristoffer Konttori med tre nya år.

Inför förra säsongen värvade Katrineholm Bandy försvararen Kristoffer Konttori från Norrköpingsklubben Borgia och trots skadeproblem under fjolåret så imponerade han stundtals rejält under säsongen.

Nu står det klart att den i höst 29-årige nummer 6 förlänger sitt kontrakt med klubben med tre nya år. Ett kontrakt som han inte tror blir hans sista, men som indikerar vart han vill tillbringa resten av sin aktiva karriär.

– Det känns riktigt roligt att få runda av karriären i Katrineholm. Det är det som är tanken. Sedan blir det väl säkert längre än tre år, men tre är just nu känns riktigt bra, säger Konttori till katrineholmbandy.se.

Hur är känsla inför kommande säsong?

 

– Jag är ju grymt motiverad att visa vad jag kan göra under en hel säsong och de andra grabbarna verkar också riktigt taggade, så det ska bli en rolig resa i vinter.

Klicka HÄR för att lyssna på hela intervjun med Kristoffer Konttori där han bland annat berättar om beskedet som räddade hans kommande säsong och kanske till och med hela karriären, hans personliga höjdpunkter från förra säsongen och hur träningen ser ut inför seriestarten.