Skip to content

Bandykväll på Intersport

19 augusti 2014

Nu har du som bandyspelare eller bara bandyintresserad ett guldläge att hitta din nya utrustning för den kommande säsongen.

Tisdagen den 26/8 arrangerar Katrineholm Bandys samarbetspartners Intersport och Kosa en bandykväll i Intersports butik på Lövåsen. Mellan klockan 15.00 och 20.00 har du chansen att få titta på, testa och köpa all den senaste utrustningen inför kommande säsong. Detta gäller allt från skridskor och klubbor till skydd och hjälmar till specialpriser just för denna kväll.

Missa inte detta!

Dessutom kan vi redan nu avslöja att det under oktober kommer att vara en "Katrineholm Bandy-helg" på Intersport där alla som är medlemmar i klubben erbjuds rabatterade priser i hela butiken! Mer info om detta kommer senare.

Missa inte heller chansen att stödja Katrineholm Bandy genom att handla på Intersport! Om du ansluter ditt Club Intersport-kort till Katrineholm Bandy så går hela 3% av alla dina inköp direkt till föreningen! För mer info kring hur du ansluter ditt kort, kontakta kansliet. Har du inget Club Intersport-kort? Kontakta Intersport så hjälper dem dig!