Skip to content

Hast skriver långtidskontrakt - "Är en ambassadör"

25 augusti 2014

Det är med stor glädje Katrineholm Bandy nu kan meddela att liberon Markus Hast har skrivit på ett nytt treårskontrakt med klubben.

Mitt i satsningen på egna unga talanger återfinns en handfull rutinerade spelare som utgör ryggraden i Katrineholm Bandys A-lag. En av dessa är liberon Markus Hast och nu står det klart att han skrivit på ett nytt treårskontrakt med klubben.

 

– Ja, Markus har förlängt sitt avtal med tre år, vilket vi är väldigt glada för. Han är en otroligt bra ambassadör för Katrineholm Bandy. Han har ett bra sätt, är en bra ledare på isen och ja, en så god ambassadör som egentligen går för vår förening. Så det är oerhört kul att han vill fortsätta och att han är motiverad i arbetet att nå Elitserien, säger klubbchef Robin Grandin till katrineholmbandy.se.

 

Markus Hast:

 

– Det känns riktigt bra, givetvis. Jag har varit sugen på den här säsongen länge, så det var aldrig några konstigheter, säger Hast.

 

 Hur gick tankar kring att skriva på ett så pass långt kontrakt?

 

– Jag känner väl att det följer föreningens tanke att bli starkare år efter år. Man tar alltid en säsong i taget, men jag känner inte att jag vill iväg härifrån utan jag trivs väldigt bra med min situation som den är. Och jag ser ju gärna att vi skulle kunna knyta till oss ännu bättre spelare och vässa nivån så att vi kan ta det där klivet upp i finrummet. Det är väl därför.

 

Robin Grandin kallar dig för en bra ambassadör för föreningen. Hur ser du på att vara en sådan?

 

Ja, jag älskar ju bandy. Det märker man ju när jag har försökt att sluta flera gånger om, men det funkar inte för att jag trovs så pass bra i den här föreningen. Bandy är en del av mitt liv, så visst kanske man skulle kunna säga att jag är någon slags ambassadör.