Skip to content

Istider klara för P9

25 augusti 2014

Nu är det klart med träningstider för Katrineholm Bandys P9-lag! Kolla in informationen från klubbens ungdomskonsulent, Niklas Eriksson, här nedan!

Hej allesammans!

Jag hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni börjar känna lite sug efter bandyn igen. Vi har nämligen fått klart med istider och P9 (födda 05, 06 och 07) kommer att träna på torsdagar mellan 16.00-17.10 med start redan på torsdag, 28/8. Yngre barn som var med i Bandykul förra året får även de vara med på dessa pass.
Vi byter om i samma omklädningsrum som vi hade i vintras vid bandyplanen och det är i ishallen vi tränar.
Jag hoppas att så många som möjligt vill och har möjlighet att vara med. Henrik Yxfeldt och Anton Skantz kommer att vara med och hålla i träningen på isen, men vi ser gärna att det finns föräldrar som är med och hjälper till. Även jag kommer att kunna vara med ibland.

Mvh

Niklas Eriksson
Ungdomskonsulent
Katrineholm Bandy