Skip to content

Hungrig? Burger King är klubbens nya officiella matpartner

10 september 2014

Katrineholm Bandy kan idag stolt presentera Burger King som klubbens nya officiella matpartner.

Katrineholm Bandy fortsätter att hitta nya och innovativa sätt att samarbeta med kommunens olika företag och idag kan vi stolt presentera Burger King som klubbens nya officiella matpartner för den kommande säsongen. Avtalet är inget vanligt sponsoravtal utan ett samarbetsavtal där parterna kommer att lägga fokus på att synas på varandras olika plattformar.

– Samarbetet med Burger King är någonting nytt för i år och vi har ju sett att det finns goda förutsättningar kopplat till vår varumärkesplan med ungdomlighet och coolhetsfaktor och där tycker vi att Burger King ligger väldigt bra i linje. Vi diskuterar en hel del aktiviteter kopplade till vår verksamhet där vi kan stärka varandras kommunikation, vilket jag ser som väldigt spännande, säger klubbchef Robin Grandin.

– Vi ser över möjligheten att göra aktiviteter på plats och verkligen få ut Burger Kings varumärke i de forumen vi har. Vi ser över möjligheten att verkligen stärka bandykopplingen till Burger King också. Att man verkligen kan komma till Burger King och få just bandykänslan, så det hoppas vi kunna få ut till våra fans och supportrar, fortsätter han.

Marie Vikingson på Burger King ser även hon fram emot att ge restaurangen en koppling till stadens idrottsmässiga stolthet.

– Det känns jätteroligt. Kul med ett samarbete. Vi hoppas kunna få igång ett riktigt bra samarbete med Katrineholm Bandy som ska leda till fler gäster för vår del, men även kopplingen till bandyn är väldigt, väldigt rolig, säger hon.