Skip to content

Föräldramöte för P9

6 oktober 2014

På onsdag, 8/10, är det dags för ett föräldramöte för Katrineholm Bandys P9-lag. Detta för att planera upp den kommande säsongen.

Hej!

 

Nu har det gått några veckor på försäsongsträningen i Woodyhallen för barnen i P 9 laget. Det har varit lite problematiskt med ledare för laget. Niklas Eriksson som var ledare i bandykul under förra säsongen tillsammans med Anton och Henrik har inte möjlighet att fortsätta som ledare under denna säsongen.

Niklas kommer att vara ledare för skridskokul/bandykul och Anton och Henrik känner att tiden inte räcker till för mer än egna träningar och spel.

 

Men det är klart att P9 kommer att ha ett lag i år och därför måste vi få till det med ledare och diverse andra saker.

Därför behöver vi tillsammans komma fram till en lösning där några av er föräldrar tar på sig ledarrollen för laget. Med erfarenhet från eget lag så är det bra att det är flera som kan dela på uppgifterna.

Laget är anmält till poolspel och det brukar vara sammandrag med flera matcher vid speltillfället.

 

Vi vill därför boka in ett möte på onsdag 8/10 klockan 18.00 i klubbstugan på backavallen där vi ska diskutera ledarfrågan mm. Vi vill även veta hur många som har tänkt sig att spela bandy i vinter så därför skulle vi vilja att ni anmäler er till niklas.eriksson@kvbs.se eller 070-5378197 om ni kommer på mötet. Om ni inte kan komma eller om ert barn vill sluta med bandy vill vi gärna veta det också. Det räcker med ett sms.

 

När det gäller er som har barn som är födda senare än 2007 som körde bandykul förra året kommer ni få välja om ni vill köra i P9 laget eller skridskokul/bandykul i år.

 

Kaffe och fika kommer att finnas.

 

Välkomna och en förhoppning att vi kan hitta en bra lösning inför bandysäsongen.

 

Niklas Eriksson och Lars Andersson