Skip to content

Premiärseger för U-laget

6 oktober 2014

I säsongens första träningsmatch för Utvecklingslaget så besegrades Åtvidaberg med 5-2 efter pausledning med 2-1.

Matchen i Örebro på söndagskvällen skulle egentligen ha spelats mot Mosserud, men pga sjukdomar, skador etc. så lämnade dom återbud. En förfrågan gick då till Åtvidaberg som tackade ja till matchen med några frånvarande spelare som fortfarande spelade fotboll.

Trots att det var första ispasset på stor plan för dom flesta så gör vi en spelmässigt bra match. Vi åker mycket skridskor, har tålamod och håller bollen inom laget. Laget som vi ställde på benen var en bra mix med tre av dom yngre från A-truppen, fyra från P18-truppen och några rutinerade grabbar i Markus Skoog, Kristoffer Konttori och Magnus Stenberg. Målen gjordes av Magnus Stenberg 2, Victor Nilsson, Viktor Gogman (hörna) och Oskar Lundgren.

Nästa match är på söndag mot Delta BK i Örebro.