Skip to content

"Kotten" tillbaka mot Derby

10 oktober 2014

När Katrineholm Bandy under lördagen ställs mot Linköpingslaget Derby gör Kristoffer Konttori comeback efter en längre tids skadefrånvaro.

Axelskadan störde redan under förra säsongen och efter vårens operation har Kristoffer Konttori varit borta från allt bandyspel och istället ägnat sig åt rehabilitering. En rehabilitering som gått över förväntan. Från att stora delar av kommande säsong först skulle vara i fara är han nu redo för comeback redan i lördagens träningsmatch mot Derby.

 

– Känslan i axeln är kanon. Egentligen skulle jag väl ha fortsatt med rehabiliteringen oktober ut, men det känns så pass bra att vi kände att det är ett bra läge att testa mot Derby. Det ska bli jävligt kul att spela igen, säger "Kotten".

Laget i övrigt är nästintill detsamma som slog Gustavsberg förra helgen. Artöm Nikishov är fortfarande skadad och enda skillnaderna är att Markus Hast är bortrest i jobbet och att Olof Remröd saknas efter att ha fått en smäll i förra matchen. 

– Han åkte på en smäll senast och vi vill kolla upp det ordentligt innan vi har några svar på vad det är för något, säger tränare Andreas Staaf.

Matchen mot Derby spelas i Behrn Arena, Örebro, under lördagen och avslag är 14.30.