Skip to content

Lyckat föräldrarmöte för P9

10 oktober 2014

På onsdagkvällen den 8 oktober hade P9 sitt första föräldarmöte inför säsongen, och det blev ett lyckat sådant där frågan om vilka skulle vara ledare var högst upp på listan.

Hej allesammans. I onsdags hade vi ett lyckat föräldrarmöte där vi löste ledarfrågan och många andra viktiga punkter togs även upp.

Alla mötesanteckningar kommer här och ifall jag har missat något så kontakta mig på niklas.eriksson@kvbs.se eller 0705378197 så skriver jag till eller ändrar det.

En deltagalista är även utskickad till era mailadresser, hjälp mig gärna att uppdatera den genom att höra av er ifall något inte stämmer eller om någon tänker sluta med bandy så jag kan uppdatera listan. Det vore bra att få in mobilnummer till alla till exempel.

 

P9 Föräldrarmöte 8/10-2014

Träningstider:

Onsdagar: 18.00-19.15

Söndagar: 09.30-10.30

 

Ledare:

Jonas Pilheden

Niclas Tronelius

Fredrik Wintervide

Jens Hellqvist, hjälpa till med papper och på isen ifall det behövs någon gång.

Henrik Persson, hjälpa till med slipning mm, är med på isen om det behövs någon gång.

 

Praktiska saker:

Omklädningsrum, Förråd, Nycklar, Ledarpärm, Slipmöjligheter, matchtröjor och träningsmatrial så som bollar, västar mm.

Niklas kollar upp alla dessa saker och hoppas att ha allt klart till ledarmötet som är tisdag den 21/10 19.00. Inbjudan kommer till alla ledare.

 

Byta utrustning:

Bytesdagen har inte varit lyckad så vi kommer att kunna byta/sälja utrustning internt i föreningen via hemsidan eller mellan lagen. Bra punkt att ta upp på ledarmötena varje månad.

 

Teknikmärkestagning:

Förslag om att köra teknikmärkestagning vid andra tillfällen än sportlovet då många är på semester kom upp på mötet och den frågan tar vi vidare till ledarmötet.

 

Svenska lag / Laget.se:

Byta hemsida till någon av desse är en punkt vi har uppe i föreningen och vi har förstått smidigheterna med dessa i jämfört med idrottonline så den frågan kommer också tas upp på ledarmötet.

 

Kontaktlista:

En kontaktlista till P9 –laget kommer skickas ut till alla så ni kan kolla så att alla uppgifter stämmer. Gör de inte det så kontakta mig direkt på niklas.eriksson@kvbs.se eller 0705378197 så kan jag ändra uppgifterna.

 

MVH Niklas Eriksson