Skip to content

Missa inte en sekund - köp säsongskort idag!

13 oktober 2014

Säsongen närmar sig med stormsteg och nu har du chansen att säkra din plats på läktaren så att du inte missar en sekund av årets hemmamatcher! Säsongskorten är nämligen här!

Nu är det dags igen! För andra året i rad släpper Katrineholm Bandy säsongskort till kanonpriser såhär en knapp månad innan seriestart! Nytt för i år är att vi begränsar oss till ett säsongskort, till skillnad från i fjol då vi hade två alternativ.

Årets säsongskort täcker alla matcher i Allsvenska Norra plus ett eventuellt kval till Elitserien! Priset för detta, fram till seriestart, är 500 kronor. Det innebär att du bara betalar drygt 35 kronor per match om vi nu tar oss till kval, vilket givetvis är målet.

Så ta chansen nu att säkra din plats till alla hemmamatcher och samtidigt stötta klubben! För att säkra ditt säsongskort - maila info@kvbs.se med namn, telefonnummer och betalningssätt (kontant på kansliet eller bankgiro). Säsongskortet lämnas ut till vederbörande när betalning är mottagen.